beauty farmasi

GELOVI ZA TUŠIRANJE

18:21:00Jecin Farmasi Kutak

  FRUITY LINE

  Voćni mirisi vam vraćaju energiju, revitalizuju i osvežavaju kožu, osiguravajući ugodno i nežno čišćenje!

 

Fruity Line Exotic Shower Gel with Apricot / 300 ml

(gel za tuširanje /300 ml)

 

 

Prirodni voćni gel za tuširanje od kajsije sa glicerinom, neguje,  omekšava i hrani vašu kožu. Kajsije su odličan izvor vitamina A, B i C koji prodiru duboko u kožu i obnavljaju je  sprečavajući starenje . Ostavlja kožu negovanom,mekom i sjajnom!

 

 

Fruity Line Refreshing Shower Gel with Lime / 300 ml

(gel za tuširanje /300 ml)

 

 

Bogat gel za tuširanje sa dinjom i limunom, podmlađuje kožu i stimuliše ćelije kože. Limun snažno tonira  i zateže kožu. Visoka koncentracija vitamina C od suštinskog je značaja za oporavak kože i borbu protiv starenja.  Ostavlja kožu  sjajnom, mekom i zategnutom.

 

 

Fruity Line Energizing Shower Gel with Berries / 300 ml

(gel za tuširanje /300 ml)

 

 

Uživajte uz nežan gel za tuširanje, obogaćen bobicama i vitaminom E. Gel je osmišljen tako da  temeljno hidrira, revitalizuje i vraća koži ravnotežu. Msline su odličan izvor antioksidanasa i vitamina C,  povećavaju nivo kolagena, hrane i štite vašu  kožu  od štetnih spoljnih faktora. Vaša koža je nahranjena i meka.

 

 

  Fruity Line Romantic Shower Gel with Cherry / 300 ml

(gel za tuširanje /300 ml)

 

 

Svež voćni  gel  jedinstveno formulisan da neguje  i umiruje  kožu. Trešnje su odličan izvor vitamina C koji podiže tonus i popravlja stanje kože, pomaže očuvanju kolagena i regeneriše oštećene ćelije...  Nakon upotrebe koža  je svetla i prozračna, a na dodir izuzetno  meka.

 

 

3 in 1 FOR WOMEN ENERGY SHOWER, DEO & SHAVE /400 ml

(3 u 1 formula koja čisti i osvežava vašu kožu)  

 

 

Sastojci shea putera hidriraju kožu tokom celog dana i pružaju zaštitu kod brijanja. Ekstrakt crvenog centuarija pomaže da se ublaži osetljivost kože i štiti od uticaja iz okruženja. Kamilica štiti od iritacije i osetljivosti uzrokovane brijanjem.

 


Bath Therapy
 (gel za tuširanje i kupka)

ღ Nešto posebno za duge noći i rana jutra ღ 




Relax / 350 ml

Nakon stresnog dana opustite i dušu i telo uz ekstrakt morske trave i umirujuću aromu morskog raja. Ekstrakt morske trave ujedno revitalizuje i omekšava kožu.


 Passion / 350 ml 

Idealan izbor kada ste zaljubljeni i želite da se osećate voljeno. Prepustite se zavodljivom mirisu orhideje, probudite u vama i partneru skrivene strasti i podelite trenutke ispod tuša zajedno.


 Extreme / 350 ml

Uzbudljivi miris manga podiže raspoloženje. Kad ste umorni ili vam nedostaje energije, razbudite se uz fantastični miris tropskog karnevala. Uživajte u svakom kupanju i tuširanju, hidrirajte kožu i osećajte se kao novi. 


 Stress Relief / 350 ml

Nežni miris vanile doneće vam olakšanje i ublažiti stresna stanja. Sofisticirane note blago će da vas umire i pružiće vam ugodan ostatak dana prizivajući u vama emocije prekrasnog sna. 

You Might Also Like

0 коментара

Popular Posts