ajlajner beauty

OLOVKE ZA OČI I AJLAJNERI

15:13:00Jecin Farmasi Kutak






Twin X Eye Pencil 

(dvostruka olovka za oči) 

 



 

Koristite ih za posvetljivanjei naglašavanje unutrašnjeg ugla oka, te za potamljivanje spoljnjeg dela oka. Olovke su svilenkaste teksture koja se lako nanosi. Savršeena definicija oka sa jednom olovkom a dve kompatibilne nijanse.

 

 

Ultra Black Eye Pencil 1 gr

(ultra crna olovka za oči) 

 

 Naglasite svoje oči ultra pigmentisanom olovkom sa savršeno mekanom svilenkasto - kremastom teksturom.

 

Drama Black Eye Pencil Waterproof 

(vodootporna olovka za oči) 


Ako ste voleli Amazing Eyeliner, Drama Black olovku za oči volećete još više! Identičan efekat sada u vodootpornoj formuli i sa još jednostavnijim nanošenjem. Probajte i uverite se!

 

 

Vodootporna nežna tekstura traje ceo dan bez razmazivanja i osigurava spektakularne efekte. Naglašava oči i stvara intenzivan pogled uz jednostavnu i praktičnu aplikaciju.

 

 

Secret Eyeliner Pen 1 ml

 (ultra crni ajlajner)

 

 Ultra crni tuš za oči uz pigment crnog uglja omogućava jednostavnu primenu sa preciznim aplikatorom. Jednostavno se nanosi, još brže suši, dajući dugotrajnost bez sušenja.

 

 

Farmasi Fabolous Automatic Eyeliner

 (vodootporni automatski ajlajner u olovci) 

 

 

 

Vodootporni automatski ajlajner u olovci sa twist mehanizmom koji se ne oštri. Fantastično dugotrajna formula koja klizi i ne razmazuje se. Glatka tekstura osigurava jednostavnu i tačnu aplikaciju.

 

 

Kajal Secret Eyeliner Pen

 (tuš za oči sa pigmentom crnog uglja) 


Više crne za još dramatičniji pogled! Jednostavno se nanosi dajući efekat surme. Posebna formula omogućava lako iscrtavanje željenog oblika. 

 

 

Deeplook Eyeliner / 5 gr  (meki kist) 



 Aplikator omogućava jednostavno i precizno nanošenje zahvaljujući savršeno oblikovanoj mekoj četkici od najkvalitetnijih prirodnih vlakana.

 

 

Deeplook Dipliner / 5 gr (tvrdi kist) 



Aplikator omogućava jednostavno i precizno nanošenje zahvaljujući savršeno oblikovanoj tvrdoj četkici od najkvalitetnijih prirodnih vlakana.

 

Glitter Eyeliner / 4,5 gr

 

 

 

 

Tuševi s četkicom za lako nanošenje, napravljeni su sa formulom koja sadrži svetlucave mikro čestice . Osiguravaju glamurozan izgled vaših očiju tokom celog dana.

 

 











 

 


 









You Might Also Like

0 коментара

Popular Posts