antibakterijski sapun farmasi

TEČNI I ANTIBAKTERIJSKI SAPUNI

23:11:00Jecin Farmasi Kutak

Fruity Line

Obogaćeni vitaminom E daju koži nežnost i mekoću. Ugodnog voćnog mirisa, stvaraju bogatu penu i pogodni su za najosetljiviju kožu ruku.




Fruity Line Energizing Hand Wash / 500 ml

 

Uživajte uz nežan tečni sapun obogaćen bobicama i vitaminom E, osmišljen tako da  temeljno očistiti, revitalizuje i vrati ravnotežu koži vaših ruku. Msline su odličan izvor antioksidanasa i vitamina C,  povećavaju nivo kolagena, hrane i štite vaše ruke od štetnih spoljnih faktora. Vaša koža je nahranjena i meka.

 

 

Fruity Line Cream Hand Wash / 500 ml

 

Svež voćni tečni sapun jedinstveno formulisan da čisti ruke i podrži dugoročnu svežinu kože. Koža je ultra hidrirana i meka. 

 

 

Fruity Line Romantic Hand Wash / 500 ml

 

 

Svež voćni  sapun jedinstveno formulisan da čisti  i umiruje kožu ruku. Trešnje su odličan izvor vitamina C koji podiže tonus i popravlja stanje kože, pomaže očuvanju kolagena i regeneriše oštećene ćelije... Ruke su negovane i meke, a koža svetla i prozračna.

 

 

Fruity Line Refreshing Hand Wash / 500 ml

 

 

Svež voćni  sapun jedinstveno formulisan da čisti  i osvežava kožu ruku, stimuliše je i daje joj energiju . Bogat citrusima  i viaminom C, ovaj osvežavajući sapun bori se protiv starenja kože, zateže je i ostavlja mekom i glatkom.

 

 

Fruity Line Exotic Hand Wash / 500 ml

 

Obogaćen kajsijama i vitaminom C, čisti i revitalizuje kožu vaših ruku. Kajsije su odličan izvor vitamina A, B i C, pa deluju blagotvorno na stanje kože, obnavljaju je i sprečavaju starenje. Koža je nahranjena i meka.

 

 

Perfumed Hand Soap / 300 ml

(vaša dnevna doza luksuza)




 

Hammam Damask Rose Hand Wash / 300 ml

 

 

Sa izvornim orijentalnim mirisom i dodatkom vodice damask ruže. Pruža delikatnu zaštitu i intenzivnu hidrataciju koži ruku, ostavljajući ih svilenkasto mekim. Suptilno osvežava, pružajuci osećaj svežine i predivan miris koji traje ceo dan. 

 

 

Hammam Pure Musk Hand Wash / 300 ml

 

 

 Razmazite sva čula i uronite u čarobni svet orijenta uz tanane mirisne note mošusa! Bogatom i hranljivom teksturom daje koži dugotrajnu svežinu. Pruža delikatnu zaštitu uz intenzivan orijentalni miris mošusa.

 

 

Hammam Royal Oud Hand Wash / 300 ml

 

 

Uživajte u spoju slatkih i drvenastih aroma koje donose mirisni raj za  ruke. Kožu čini svilenkastom pružajući joj intenzivnu hidrataciju bez isušivanja. 

 

 


Aromatherapy Hand Soap / 300 ml


 

M'ilkey Deep Moisturizing Hand Wash / 300 ml

 

Bogat tečni sapun, sa kozjim mlekom, medom i bademovim uljem... Dubinski hidrira kožu, neguje i štiti ruke od štetnih spoljnih faktora. Koža je svilenkasta, nežna i nahranjena. 

 

 

Seatherapy Hydrating Hand Wash / 300 ml

 

 

Tečni sapun sa morskim algama i aloja verom obnavlja kožu i čini je zdravom. Alge poseduju prirodna anti- inflamatorna svojstva koja pomažu u ublažavanju crvenila, umiruju upaljenu kožu i sprečavaju isušivanje.  

 

 

Rose Theraphy Naturalness Hand Wash / 300 ml

 

 
Nega ružinom vodicom blagotvorna je za vašu kožu. Ovaj ph neutralni sapun, prirodni antiseptik, nežno čisti i dovodi do mekše, svetlije i gipkije kože.



O'liva Nourishing Hand Wash / 300 ml

 




Nežan tečni sapun obogaćen maslinovim uljem poboljšava elastičnost kože i potpomaže u očuvanju kolagena.  Oleinska kiselina u bazi maslinovog ulja stvara dodatnu hranu za kožu.
Koža je čista, blistava i hidrirana. 



Arganoil Rejuvenating Hand Wash / 300 ml

 

 

Idealna nega za revitalizaciju kože uz pomoć arganovog ulja i kofeina... Očaravajući užitak za sva čula!




Aloe Vera Deep Cleansing & Regenerating Hand Wash / 300 ml

 

Terapija dubinskog čišćenja i regeneracije sa aloja verom! Ekstrakt belog čaja podmlađije kožu i čini je mekom i nežnom. 

 

 

Antibacterial Hand Soap / 300 ml


  Čistoća inspirisana prirodom ღ                     Antibakterijski sapuni na bazi prirodnih sastojaka ostavljaju osećaj svežine i mekoće. Jednostavno i bezbedno uklanjaju nečistoće uz snažan antibakterijski efekat.

 

 


Kamilica, zeleni čaj + ulje čajevca /300 ml





 Nar, vanila + ulje čajevca 300 ml




Semenke grožđa, shea puter + ulje čajevca 300 ml






Aloja vera, magnolija + ulje čajevca 300 ml


You Might Also Like

0 коментара

Popular Posts