farmasi mr wipes

VEŠ

23:28:00Jecin Farmasi Kutak

Mr.Wipes Bio Home
✔ proizvedeno u skladu sa EU standardima
  biorazgradivo
✔  bez formaldehida
✔  bez izbeljivača
✔  bez hlorina  
 
Mr.Wipes Bio Home Omekšivač za veš / 800 ml




Potpuno prirodan omekšivač čini vaš veš vidno mekanim i nežnim na dodir. Kombinacija ultra koncentrisanih prirodnih voćnih esencija i indijskog kokosovog ulja veoma je ekonomična. Tkanina zadržava teksturu i oživljava izbledele boje. Snažna antistatčka svojstva koja daju posebnu mekoću i nežnost vešu, sprečavaju prijanjanje veša, a time i nelagodu. Jednostavno se ispira i pri niskim temperaturama pa je pogodan i za sve vrste osetljivog veša (lan, vuna, viskoza) . Korišćenjem omekšivača, vlakna popuste i omekšavaju što rezultuje smanjenjem boranja, a time se smanjuje i  potreba za peglanjem.


Mr.Wipes Bio Home Tečni deterdžent za pranje belog veša / 1000 ml 


Zahvaljujući eko formuli besprekorno čisti sav tekstil uključujući i odeću od osetljivih materijala. Jednosavno se ispira, lako otapa u vodi i efikasan je i pri niskim temperaturama. Sprečava koroziju i štiti metalne delove mašine za veš,  te je delotvoran protiv zagušenja i kalcifikacije. Pogodan i za ručno pranje. 


Mr.Wipes Bio Home Tečni deterdžent za pranje obojenog veša / 1000 ml  

 Tečni deterdžent za pranje obojenog veša sa specijalno koncentrovanom biorazgradivom formulom, čuva okolinu i istovremeno ne oštećuje tkaninu. Sprečava izbeljivanje boja i čuva njihovu dugotrajnost. Efikasno otklanja mrlje već pri prvom pranju. Prikladan i za upotrebu na niskim temperaturama.


Mr.Wipes Bio Home Tečni deterdžent za pranje crnog i tamno obojenog veša / 1000 ml   

Tečni deterdžent za pranje crnog i tamno obojenog veša sa specijalno koncentrovanom biorazgradivom formulom, čuva okolinu i istovremeno ne oštećuje tkaninu. Sprečava izbeljivanje boja i čuva njihovu dugotrajnost. Efikasno otklanja mrlje već pri prvom pranju. Prikladan i za upotrebu na niskim temperaturama.



Mr.Wipes Bio Home Sredstvo za odstranjivanje mrlja / 1000 ml  

 Sredstvo za odstranjivanje mrlja sa specijalno koncentrovanom biorazgradivom formulom, čuva okolinu ali i površine na kojima se koristi. Efikasno uklanja najtvrdokornije mrlje poput masnoća, tragova kozmetike, trave, sokova, čaja, kafe... Ne oštećuje boje i bezbedno je za korišćenje na svim tkaninama. Može se koristiti i za mašinsko i za ručno pranje.
Uputstvo za upotrebu: Na prethodno navlažen veš nanesite sredstvo za odstranjivanje mrlja na zaprljana područja. Ostavite da deluje dva, max. tri minuta. Nakon toga veš operite ručno ili mašinski. Tvrdokorne mrlje mogu zahtevati više aplikacija.



Mr.Wipes Bio Home Omekšivač za veš Soft touch / 1000 ml

 
Omekšivač za veš Soft touch  sa specijalno koncentrovanom biorazgradivom formulom, čuva okolinu i istovremeno ne oštećuje tkaninu.Prodire duboko u vlakna tkanine omekšavajući je i olakšavajući peglanje. Dugotrajan miris zadržava se i nekoliko dana nakon pranja.



Mr.Wipes Bio Home Omekšivač za veš Perfume dreams / 1000 ml


Omekšivač za veš Perfume dreams  sa specijalno koncentrovanom biorazgradivom formulom, čuva okolinu i istovremeno ne oštećuje tkaninu.Prodire duboko u vlakna tkanine omekšavajući je i olakšavajući peglanje. Dugotrajan miris zadržava se i nekoliko dana nakon pranja.

You Might Also Like

0 коментара

Popular Posts