35+ anti aging

HYACURE 35+

19:16:00Unknown

Linija za negu zrele kože 35+ 
Formula razvijena posebno za zrelu kožu i starosnu grupu 35+. Zahvaljujući sistemu Hyacure Age Active sa hijaluronskom kiselinom intenzivira se obnova ćelija kože i zadržava mladalački izgled.


Šta je hijaluronska kiselina? 
Hijaluronska kiselina je prirodni gradivni sastojak kože odgovoran za volumen i oblik kože. Koža je dobro podnosi jer je njen sastavni deo, a posebno je efikasna kada treba da se nadomeste izgubljena vlaga i minerali.

 Zašto koža gubi elastičnost? 
Starenjem ćelije kože gube sposobnost stvaranja ovog eliksira mladosti usled čega dolazi do dehidracije i pojave bora.


Da li ste znali
Hijaluronska kiselina ima sposobnost zadržavanja vode u tkivima.Pomešana sa vodom povećava svoju zapreminu i do 30 puta i na taj način popunjava bore na molekularnom nivou.
Prvi znaci koji odaju proticanje vremena obično se javljaju oko tridesete godine života. To su takoz...

Originalno objavljeno na stranici www.hellomagazin.rs/lifestyle/nega-koze-lica-posle-tridesete-2/ © Hello! magazin
Prvi znaci koji odaju proticanje vremena obično se javljaju oko tridesete godine života. To su takoz...

Originalno objavljeno na stranici www.hellomagazin.rs/lifestyle/nega-koze-lica-posle-tridesete-2/ © Hello! magazin
Prvi znaci koji odaju proticanje vremena obično se javljaju oko tridesete godine života.To su takozvane izražajne bore, koje su posledica česte kontrakcije određenih mišića.S godinama koža postaje sve suvlja i smanjuje se lučenje kolagena i elastina, pa se crtice, koje su u početku bile jedva primetne, pretvaraju u prave pravcate bore, a zatim u brazde.
Rešenja naravno ima. Redonom upotrebom kolekcije  HYACURE 35+ zaustavićete vreme i održati mladalački izgled. Zrelošću stičite samo iskustvo ali ne i bore! Prkosite vremenu i blistajte!

 Ono što morate da znate je da pravilna nega podrazumeva ne samo redovnu, već i pravilnu upotrebu preparata za negu. Pre nanošenja bilo koje kreme, povedite računa da lice bude čisto i tonizirano, i što je najvažnije - zapamtite ...dnevna i noćna krema  uvek idu u paru
Razlozi su jednostavni i vrlo logični. Dnevna i noćna krema (iz bilo koje kolekcije) uvek imaju različitu funkciju. Dnevne kreme uglavnom imaju zaštitni faktor i služe za korekciju nedostataka kože (u ovom slučaju u borbi protiv bora) a noćna krema hrani i obnavlja kožu  dok vi spavate.

HYACURE 35+ Dnevna i noćna krema

HYACURE 35+ 
Age Active dnevna krema protiv bora 50 ml

 Dnevna krema protiv bora sa hijaluronskom kiselinom štiti kožu od spoljnih uticaja, sunčevih zraka i zagađenja. Dubinska hidratacija poboljšava elastičnost kože tokom dana. Sprečava nastanak novih, a već nastale bore čini manje vidljivim.
Upotreba: Svako jutro nanesite na prethodno očišćeno lice i vrat izbegavajući područje oko očiju.

HYACURE 35+ 
Age Active noćna krema protiv bora 50 ml

 Noćna krema protiv bora sa hijaluronskom kiselinom stimuliše prirodno obnavljanje kože tokom noći. Iskoristite noć kao vreme kada se koža najbrže regeneriše. Visoka koncentracija hijaluronske kiseline čini ovu kremu savršenim saveznikom u borbi protiv bora.
 Upotreba: Svako veče nanesite na prethodno očišćeno lice i vrat izbegavajući područje oko očiju.

HYACURE 35+ 
Age Active krema protiv bora oko očiju 10 ml


Krema protiv bora oko očiju sa hijaluronskom kiselinom povećava elastičnost kože i vidljivo smanjuje bore. Hidrira, deluje protiv podočnjaka i štiti kožu od spoljnih uticaja.
 Upotreba: Svako jutro i veče nanesite na prethodno očišćeno područje oko očiju i lagano umasirajte.

HYACURE 35+ 
Age Active BB tonirana krema 50 ml


Krema protiv bora oko očiju sa hijaluronskom kiselinom povećava elastičnost kože i vidljivo smanjuje bore.Krema protiv bora oko očiju sa hijaluronskom kiselinom povećava elastičnost kože i vidljivo smanjuje bore.Krema protiv bora oko očiju sa hijaluronskom kiselinom povećava elastičnost kože i vidljivo smanjuje bore.Krema protiv bora oko očiju sa hijaluronskom kiselinom povećava elastičnost kože i vidljivo smanjuje bore.Krema protiv bora oko očiju sa hijaluronskom kiselinom povećava elastičnost kože i vidljivo smanjuje bore.BB tonirana hidrantna krema sa hijaluronskom kiselinom regeneriše ćelije kože i sprečava starenje. Poboljšava ćelijski metabolizam, dubinski obnavlja i ne začepljuje pore. Poseduje antioksidantna svojstva, kontroliše gubitak elastičnosti delovanjem arganovog ulja i kolagena. Ulje makadamije i proteini svile dubinski vlaže kožu, vitamin B3 štiti od spoljnih uticaja, a ekstrakt zoba hrani i daje gladak izgled.
 Dostupna u dve bogate nijanse.

HYACURE 35+ 
Age Active BB+ tonirana krema protiv bora oko očiju 50 ml


 BB+ tonirana hidrantna krema protiv bora oko očiju sa hijaluronskom kiselinom smanjuje podočnjake, sitne bore i jastučiće. Vraća koži elastičnost, hidrira područje oko očiju i pruža intenzivan anti aging efekat. 
Dostupna u dve bogate nijanse.
 
BB tonirana hidrantna krema sa hijaluronskom kiselinom regeneriše ćelije kože i sprečava starenje.BB toniranaBB toniranaBB toniranaBB tonirana

You Might Also Like

0 коментара

Popular Posts