45+ age magic

HYACURE 45+

23:52:00Unknown

Linija za negu zrele kože 45+ 

Formula razvijena posebno za zrelu kožu i starosnu grupu preko 45 godina. Zahvaljujući sistemu  Hyacure Age Magic sa hijaluronskom kiselinom i koenzimom Q10 borba protiv bora nikad nije bila efikasnija.


Šta je hijaluronska kiselina? 
Hijaluronska kiselina je prirodni gradivni sastojak kože odgovoran za volumen i oblik kože. Koža je dobro podnosi jer je njen sastavni deo, a posebno je efikasna kada treba da se nadomeste izgubljena vlaga i minerali.
 
Šta je koenzim Q10? 
 Koenzim Q10 prirodno je prisutan u svim ćelijama našeg organizma.Usko je povezan sa vitaminom E i deluje kao zaštita ćelijskih membrana protiv oksidacije. Podspešujući proizvodnju energije u ćelijama, koenzim Q10 pomaže koži da se obnovi i time ima glavnu ulogu u borbi protiv bora.
Rezultati novih studija dokazuju da koenzim Q10 delotvorno štiti kožu od UV zračenja i sprečava razgradnju kolagena.
 
 
 Dobra nega nije neka velika filozofija. Njeni osnovni sastojci su redovnost i upornost. Zato ne budite lenji i posvetite se sebi svakog dana po malo, a jednom mesečno posvetite sebi ceo dan.
I da ponovimo: ono što morate da znate je da pravilna nega podrazumeva ne samo redovnu, već i pravilnu upotrebu preparata za negu. Pre nanošenja bilo koje kreme, povedite računa da lice bude čisto i tonizirano, i što je najvažnije - zapamtite ...dnevna i noćna krema  uvek idu u paru
Razlozi su jednostavni i vrlo logični. Dnevna i noćna krema (iz bilo koje kolekcije) uvek imaju različitu funkciju. Dnevne kreme uglavnom imaju zaštitni faktor i služe za korekciju nedostataka kože (u ovom slučaju u borbi protiv bora) a noćna krema hrani i obnavlja kožu  dok vi spavate.


Za sve probleme zrele kože iz Farmasija stiže rešenje...

HYACURE 45+ Dnevna i noćna krema


HYACURE 45+ 
Age Magic dnevna krema protiv bora 50 ml 


Dnevna krema protiv bora sa hijaluronskom kiselinom i koenzimom Q10 sprečava nastanak novih, a već nastale bore čini manje vidljivim. Dubinska hidratacija poboljšava elastičnost kože tokom dana.
Upotreba: Svako jutro nanesite na prethodno očišćeno lice i vrat izbegavajući područje oko očiju. 

HYACURE 45+ 
Age Magic noćna krema protiv bora 50 ml 
 


Noćna krema protiv bora sa hijaluronskom kiselinom i koenzimom Q10 nudi efikasnu negu tokom noći u vreme dok se koža intenzivno obnavlja. Dvostruka aktivna supstanca stimuliše prirodno obnavljanje kože tokom noći sprečavajući nastanak novih bora, a već postojeće čini manje vidljivim.
Upotreba: Svako veče nanesite na prethodno očišćeno lice i vrat izbegavajući područje oko očiju.  

HYACURE 45+ 
Age
Magic krema protiv bora oko očiju 10 ml 

Krema protiv bora oko očiju sa hijaluronskom kiselinom i koenzimom Q10 ciljano deluje na uklanjanje podočnjaka i redukovanje bora oko očiju uz istovremenu hidrataciju i vraćanje elastičnosti koži.
  Upotreba: Svako jutro i veče nanesite na prethodno očišćeno područje oko očiju i lagano umasirajte.

HYACURE 45+ 
Age
Magic serum 30 ml 


Serum sa hijaluronskom kiselinom i koenzimom Q10 za intenzivnu negu kože sadrži visoke koncentracije aktivnih komponenti koje daju izuzetno vidljive efekte. Zahvaljujući posebnoj formuli brzo se upija, a njegova se upotreba preporučuje pre dnevne ili noćne kreme.

HYACURE 45+ 
Age
Magic BB tonirana krema 50 ml 


BB Magic tonirana hidrantna krema sa hijaluronskom kiselinom i koenzimom Q10 regeneriše ćelije kože i daje im neophodnu energiju. Sprečava starenje kože, poboljšava ćelijski metabolizam i poseduje antioksidativna svojstva. Kontroliše gubitak elastičnosti delovanjem arganovog ulja i kolagena. Ulje makadamije i proteini svile dubinski vlaže kožu, vitamin B3 štiti kožu od spoljnih uticaja, a ekstrakt zoba hrani i daje gladak izgled koži.Ne začepljuje pore.
Dostupna u dve bogate nijanse.

You Might Also Like

0 коментара

Popular Posts