beauty face

SAPUNI

23:09:00Jecin Farmasi Kutak

PO RECEPTU TRADICIJE

Uz pravilan odnos eteričnih ulja biljaka, iz prirode dobijamo sapune koji i čiste i hrane kožu, mirišu i izgledaju lepo. I za duh i za telo!


✫✫✫ Sapuni koji svakodnevnu negu čine posebnom ✫✫✫


 ☛ Sapun od propolisa 100 gr

Sapun od propolisa regeneriše epidermis i umiruje zapaljenske procese. jača strukturu kolagenih vlakana i normalizuje ph vrednost kože. Osim osećaja besprekorne nege, uživaćete i u prekrasnoj slatkoj i mirisnoj aromi.

☛ Sapun od čokolade i narandže 100 gr
 
Sapun od čokolade i narandže izrađen od prirodnih sirovina, nežno čisti lice ostavljajući kožu glatkom i mekom. Osim osećaja besprekorne nege, očekuje vas i uživanje u prekrasnoj slatkoj i voćnoj aromi.

☛ Kamilica na drvenoj podlozi 100 gr 


Sapun od kamilice nežno čisti i uklanja nedostatke kože, daje svežinu koži i osvežava je svojim hidrantnim ekstraktima!

☛ Kopriva na drvenoj podlozi 100 gr

Sapun od koprive dubinski čisti vašu kožu i pomaže pri otklanjanju akni. opustite se uz masažu toplom vodom i prirodnim sapunom od koprive!

Soap Bio - Planet
Pažljivo formulisani, izrađeni po tradicionalnoj recepturi od prirodnih sastojaka, ovi sapuni će vašu kožu učiniti ne samo čistom već i zdravom. U skladu sa njihovim specifičnim dejstvom, odaberite onaj koji vašoj koži najviše odgovara...
Neven 100 gr 
 Sapun za lice i telo sa formulom koja sadrži prirodne sirovine i ovlaživače. Nežno čisti kožu i sprečava isušivanje. jača strukturu kože i podiže njen imuni sistem. 

 Pirinač 100 gr
Proteini pirinča daju jedinstvenu lepotu vašoj koži. Pomažu pri otklanjanju bora i podmlađivanju kože!

 

You Might Also Like

0 коментара

Popular Posts