beauty farmasi

KREME ZA RUKE

02:23:00Jecin Farmasi Kutak

Dr. C. Tuna Tea Tree Hand and Body Lotion / 75 ml

 

Onavljajući, umirujući hidrantni losion, namenjen je suvoj, oštećenoj i nadraženoj koži. Formulisan je na bazi ulja čajevca. Brzo se apsorbuje stvarajući zaštitnu barijeru koja zadržava vlagu u koži. Redovnom upotrbom bledi fleke, ujednačava diskoloracije i leči akne na koži. Može se koristiti u svim telesnim zonama.

 

 

Dr. C. Tuna Calendula Hand Cream / 75 ml

 

Posebno namenjena nezi osetljive, oštećene i zahtevne kože. Obnavlja grubu i ispucalu kožu jačajući njenu zaštitnu funkciju, te kreira specifičan zaštitni sloj koji štiti kožu ruku od negativnih spoljnih uticaja. Pomaže zarastanje rana i epitalizaciju.

 

  FRUITY LINE

(Krema za ruke i telo /200 ml)

 

 E vitamin hidrira i pomaže u usporavanju starenja kože. Hrani kožu i pruža joj potrebnu negu i zaštitu.

 

 

Fruity Line Exotic Hand & Body Cream / 200 ml

 

 

Prirodna voćna krema od kajsije sa glicerinom, neguje,  omekšava i hrani vašu kožu. Kajsije su odličan izvor vitamina A, B i C koji prodiru duboko u kožu i obnavljaju je  sprečavajući starenje . Ostavlja kožu negovanom,mekom i sjajnom!

 

 

Fruity Line Refreshing Hand & Body Cream / 200 ml

 

 

Bogat losion za ruke i telo sa dinjom i limunom, podmlađuje kožu i stimuliše ćelije kože. Limun snažno tonira  i zateže kožu. Visoka koncentracija vitamina C od suštinskog je značaja za oporavak kože i borbu protiv starenja.  Ostavlja kožu  sjajnom, mekom i zategnutom.

 

 

Fruity Line Energizing Hand & Body Cream / 200 ml

 

 

Uživajte uz nežan losion za ruke i telo, obogaćen bobicama i vitaminom E. Losion je osmišljen tako da  temeljno hidrira, revitalizuje i vraća ravnotežu koži vaših ruku i tela. Msline su odličan izvor antioksidanasa i vitamina C,  povećavaju nivo kolagena, hrane i štite vaše ruke od štetnih spoljnih faktora. Vaša koža je nahranjena i meka.

 

 

Fruity Line Romantic Hand & Body Cream / 200 ml

 

 

Svež voćni  losion jedinstveno formulisan da neguje  i umiruje kožu ruku. Trešnje su odličan izvor vitamina C koji podiže tonus i popravlja stanje kože, pomaže očuvanju kolagena i regeneriše oštećene ćelije... Ruke su negovane i meke, a koža svetla i prozračna.

 

 

 

Perfumed Hand Cream / 75 ml

(vaša dnevna doza luksuza)


 

Hammam Pure Musk Hand Cream / 75 ml

 

 

 Razmazite sva čula i uronite u čarobni svet orijenta uz tanane mirisne note mošusa! Bogatom i hranljivom teksturom daje koži dugotrajnu svežinu. Pruža delikatnu zaštitu uz intenzivan orijentalni miris mošusa.

 

 

Hammam Damask Rose Hand Cream / 75 ml

 

Sa izvornim orijentalnim mirisom i dodatkom vodice damask ruže. Pruža delikatnu zaštitu i intenzivnu hidrataciju koži ruku, ostavljajući ih svilenkasto mekim. Suptilno osvežava, pružajuci osećaj svežine i predivan miris koji traje ceo dan. 

 

Hammam Royal Oud Hand Cream / 75 ml

 

Uživajte u spoju slatkih i drvenastih aroma koje donose mirisni raj za  ruke. Kožu čini svilenkastom pružajući joj intenzivnu hidrataciju bez isušivanja.

 

 

Aromatherapy Hand Cream / 75 ml

 

 

 

Rose Theraphy Naturalness Hand Cream / 75 ml

 

 

Nega ružinom vodicom blagotvorna je za vašu kožu. Ova ph neutralna krema, prirodni antiseptik, nežno štiti i dovodi do mekše, svetlije i gipkije kože.

 

 

 M'ilkey Deep Moisturizing Hand Cream / 75 ml

 

 

Bogata krema za ruke, sa kozjim mlekom, medom i bademovim uljem... Dubinski hidrira kožu, neguje i štiti ruke od štetnih spoljnih faktora. Koža je svilenkasta, nežna i nahranjena.

 

 

Arganoil Rejuvenating Hand Cream / 75 ml

 

Idealna nega za revitalizaciju kože uz pomoć arganovog ulja i kofeina... Očaravajući užitak za sva čula!

 

 

O'liva Nourishing Hand Cream / 75 ml

 

 

Nežna krema za ruke obogaćena maslinovim uljem poboljšava elastičnost kože i potpomaže u očuvanju kolagena.  Oleinska kiselina u bazi maslinovog ulja stvara dodatnu hranu za kožu.
Koža je čista, blistava i hidrirana

 

 

Seatherapy Hydrating Hand Cream / 75 ml

 

Krema sa morskim algama i aloja verom obnavlja kožu i čini je zdravom. Alge poseduju prirodna anti- inflamatorna svojstva koja pomažu u ublažavanju crvenila, umiruju upaljenu kožu i sprečavaju isušivanje.

 

Pure Herbal 

(Krema za ruke /75 ml)

 

 


Pure Herbal Soothing Hand Cream / 75 ml 

(umirujića krema za ruke)

 

Pažljivo odabrani biljni sastojci: ekstrakt lavande, srčanika, kopriva , kao i vitamin B3, obnavljaju epiderm. Redovnom upotrebom ublažava suvoću, peckanje, zategnutost i perutanje kože.

 

Pure Herbal Recovery Hand Cream

/ 75 ml 

(zaštitna krema za ruke)

 

 

Sadrži visokokvalitetne ekstrakte zelenog čaja koji deluje kao snažan antioksidans, kamilice bogate bisabololom koji umiruje iritacije, susama koji nadoknađuje izgubljene minerale, kao i ulje slatkog badema i maslinovo ulje koji dubinski hidriraju kožu. Bogata je vitaminom B1 i B2 čija je glavna uloga revitalizacija i pospešivanje obnavljanja ćelija. 

 

 

Pure Herbal Nourishing Hand Cream

/ 75 ml

(hranljiva krema za ruke)

 

 

 Sadrži jedinstvenu kombinaciju prirodnih sastojaka: esenciju ljubičaste orhideje i ekstrakt pšenice koji hrane kožu, ekstrakt divljeg kestena koji umiruje kožu i umanjuje crvenilo, a zajedno sa vitaminom E ojačava prirodni zaštitni sloj kože.

 

 

Pure Herbal Repairing Hand Cream / 75 ml

(obnavljajuća krema za ruke)

 

Ekstrakt arnike, aloja vere i mimoze, uz dodatak vitamina F izdašno neguju kožu ruku, potiču njeno obnavljanje i jačaju odbrambeni mehanizam kože.

 

You Might Also Like

0 коментара

Popular Posts