beauty farmasi

RUŽ ZA USNE

01:43:00Jecin Farmasi Kutak

2 in 1 Shine Rush Lipstick (ruž i sjaj)

Neguje vaše usne sa bogatim hidratantnim ružem, a za dodatni sjaj i blistavu jedinstvenu lepotu usana pobrinuće se sjaj. 



 


             

Glamoure Shine Lipstick / 4 gr

Ruž živih i privlačnih boja hidrira usne i daje im volumen odmah nakon nanošenja. Atraktivan, savršen i glamurozan ruž sa dugotrajnom formulom ostavlja vaše usne glatkim i sjajnim.
Dostupan u 12 raskošnih nijansi.
 

   

  Rouge Lipstick / 4 gr 

Izuzetno pigmentisan, dugotrajan i postojan ruž za usne. Boja ostaje u jednom potezu, a ulje makadamije i kolagen pružaju optimalnu zaštitu i negu usana.

 

  True Color Lipstick / 4 gr

Nova, poboljšana formula koja kombinuje posebno odabrane sastojke kako bi se osigurala dugotrajna boja.
✫ Proverite zašto je ovo naš najprodavaniji ruž! ✫

  BB Lipstick / 4 gr 

Omekšava i hidrira usne dajući im ultra prirodan izgled. Revitalizuje i oporavlja usne nudeći im SPF 15 zaštitu od sunca.

Elegant Lipstick / 4 gr 

 Ovaj  elegantan ruž nudi usnama kombinaciju nege i dugotrajne hidratacije. Čini usne punijim, mekim i hidratizovanim stvarajući bogatu teksturu na usnama uz i do 8 sati dugotrajne boje s prekrasnim sjajem.

Elegant Lipstick / 4 gr 

✫✫✫ Budi zvezda ovog leta ✫✫✫
NOVO u julskom katalogu - Colours of ZEN 12 novih nijansi koje će obeležiti leto!

Na usnama ostavlja osećaj mekoće i istovremeno pruža intenzivnu pigmentaciju i postojanost. Spektar nijansi obuhvata elegantne boje za svakodnevni izgled, ali i nekoliko upečatljivih tonova za sve koje vole da budu primećene! 

 

 

 

 

You Might Also Like

0 коментара

Popular Posts